Wat is mijn talent?
Waar krijg ik energie van?
Wat wil ik met mijn leven?

Ben jij op zoek naar antwoorden op dit soort vragen? Dan… gaat het talentfeedbackbook jou helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Want het talentfeedbackbook levert jou een ongebruikelijke, maar eenvoudige weg naar jouw persoonlijke missie.

Het navigatiesysteem naar ons levensdoel hebben we gewoon in ons, maar we herkennen het vaak niet. Dat navigatiesysteem heet talent. Jouw talent is datgene wat jou makkelijk afgaat, zo makkelijk dat je het normaal vindt en verwacht dat iedereen dat kan. Het kost je geen enkele moeite en levert je een fijn, voldaan en gelukkig gevoel.

Het talentfeedbackbook laat jou profiteren van het verschijnsel dat we vaak wél het talent van de ander zien, maar moeilijker dat van onszelf. Dat wat jou niet lukt en wat een ander wel kan, dat is je vaak heel duidelijk. Die verwondering voor het talent van een ander is de sleutel van dit boekje.

Want als jij een vriend, familielid, collega of opdrachtgever vraagt naar wat zij zien als jouw kwaliteiten en wat zij zien als jouw route naar de beste versie van jezelf, dan krijg je zicht op dat wat misschien jouw blinde vlek is. Zicht op meer wegen naar jouw levensgeluk.

Je kunt het Talentfeedbackbook bestellen voor €19,95 (excl. Verzendkosten) middels de bestelbutton onder aan de pagina.

Kijk op www.talentfeedbackbook.nl voor meer informatie en mogelijkheden om het talentfeedbackbook in te zetten in je bedrijf.
En volg het talentfeedbackbook op instagram voor inspiratie en meer…

JOY Creates Energy
Rijksweg 6 
7495 RJ Ambt Delden 

 

info@JOYCreatesEnergy.nl
info@mijnmeeloopdag.nl

KvK: 70135266
BTW: NL001649834B36