Om talenten en bedrijven op basis van gedeelde passie met elkaar in contact te brengen, heeft JOY Creates Energy de website Mijn Meeloopdag ontwikkeld. MijnMeeloopdag.nl verbindt interesses aan functies. Bedrijven en organisaties kunnen  een meeloopdag aanbieden, een soort doorlopende vacature, zodat mensen een overzicht krijgen van de mogelijkheden die er zijn op de arbeidsmarkt. Door een dag mee te lopen kun je kiezen met gevoel, want wanneer je een organisatie binnen stapt weet je vaak heel snel of je wel of niet op je plek bent. Deze informatie kan jongeren helpen bij het maken van studiekeuzes, maar het kan ook mensen die niet op hun plek zitten, helpen om weer dingen te gaan doen waar ze energie van krijgen. 

Hogere doelen MijnMeeloopdag:
- Mensen laten zien dat bij de interesses en talenten die ze hebben, dat daar ook een beroep/functie bij past en dat dit toegevoegde waarde voor de maatschappij betekent. 
- Persoonlijk leiderschap bevorderen door eigen missie en talent leidend te laten zijn in beroepskeuze.
- Flexibilisering van de arbeidsmarkt; drempel om te kijken naar andere kansen -en een stap te zetten- lager maken.
- Vanuit gevoel (onderbewuste) een keuze maken voor je toekomst i.p.v. alleen vanuit de ratio, omdat tot betere keuzes en gelukkiger mensen leidt. 
- Zorgen dat je werk gaat doen waar je energie van krijgt, omdat je dan productiever bent, gezonder bent en meer geluk ervaart. Dit zorgt voor minder verspillingen draagt bij aan duurzame inzetbaarheid.
- Door in te zetten op interesse en talent kunnen we een andere mindset creĆ«ren;  kijken naar wat mensen wel kunnen i.p.v. naar hun beperkingen. Dit  draagt bij aan inclusiviteit. 
- Mijn Meeloopdag selecteert op interesse en maakt geen onderscheid in opleidingsniveaus, wel in leerstijlen. 

JOY Creates Energy
Rijksweg 6 
7495 RJ Ambt Delden 

 

info@JOYCreatesEnergy.nl
info@mijnmeeloopdag.nl

 KvK: 70135266
BTW: NL001649834B36